söndag 21 april 2013

söndag morgon..

Godmorgon! Sovit så skönt inatt, vakna utvilad och nu är det fullhålligång här hemma igen ;D

Vi gick ju på bio igår, vi såg Studentfesten, alltså så rolig film, svensk film har lyckats med komedi! <3 Efter bion gick vi till Terassen och tog en drink, eller ja jag lyxa till det med en alkofri såklart, ehm okej, tog en mineralvatten, men citronklyftor,och is, så lite lyx vart det ;D


Ska gå ut och fortsätta hjälpa J nu, senare runt lunch ska vi till hans föräldrar på obligatoriska söndags lunch/middag, brukar antingen bli hos mina föräldrar eller hans varje söndag, så mysigt! båda bor ju i villa på landet, och både jag och J är fantaster av villor på landet, uppvuxna på landet, blir nästa projekt att flytta ut såklart, när skrutten blivit lite äldre, för vi klarar  oss i våran 2a än så länge, inget fel med den.

Har även tvingat med J förbi HM, och lindex innan v åker, måste köpa byxor, är i kris alltså! Kan ju F***n inte ha några byxor längre typ, så ska förbi och kika! Ska även ut till hans morföräldrar en sväng och fika med, så mysigt.. kommer bli en bra söndag, bra start med förhoppningsvis ett bra avslut <3Inga kommentarer: